Tuotteet

Laajasta kehysvalikoimastamme löydät yksilöllisiä silmälasikehyksiä sekä aurinkolaseja. Haluamme panostaa laadun lisäksi esteettisyyteen. Silmä- ja aurinkolasit voivat olla osa persoonaasi ja myös keino korostaa omaa tyyliäsi.

Meiltä saat laadukkaita näkemisen ratkaisuja töihin, opiskeluun sekä erilaisiin harrastuksiin kuten urheiluun tai vaikkapa metsästykseen. Autamme myös valitsemaan arkea helpottavat erilaiset optiset apuvälineet esimerkiksi migreenilinssit tai suurennuslasit. Käytämme alamme huippuvalmistajien linssejä, kuten saksalaisen Carl Zeiss Vision Care huippuoptiikkaa.

Valikoimissamme on kehysmallistoja niin kansainvälisiltä brändeiltä kuin myös pienempiä, käsityönä valmistettuja merkkejä. Samanlaista kehysvalikoimaa ei muualta löydy, koska valitsemme jokaisen kehyksen itse valikoimaamme. Kehysvalikoimastamme löytyy mm. Andy Wolf, Azzarro, Assoluto, Brett, Blake Kuwahara, Carrera, Dutz, Face a Face, Tom Ford, Harley Davidson, J.F.Rey, L’Atelier, Lafont, Liebeskind, John Lennon, Moschino, Nifties, Monoqool, Morel, Prodesign, William Morris, Woow.

Saksalaiset SIOLS- urheilulasit sekä Eschenbach migreenilinssit ovat myös valikoimassamme.

Meiltä saa myös laadukkaat ratkaisut erityistyölaseihin sekä F- ja S-tason suojaimet.

Torstaina 20.10. klo 13-18 maahantuojan kehyspäivä. Nähtävillä kokonaisuudessaan kehysmallistot mm. Face a Face, Dutz, J.F.Rey, Kilsgaard ja Vanni. Paikalla myös stylisti Sari Jääsvuo, jolle voit varata ajan henkilökohtaiseen kehysstailukseen. Tervetuloa!