Tarina

Opti-Design on palveleva optikkoliike. Toimintamme lähtökohtana on laadukkailla tuotteilla ja asiantuntevalla palvelulla tyytyväiseksi tehty asiakas.

Terveydenhuollon ammattihenkilönä optikolla on lakisääteinen velvoite ylläpitää ja kehittää ammattiosaamistaan. Optikkomme kouluttautuvat jatkuvasti. Tästä syystä meiltä saat ajantasaista tietoa niin näkemisestä kuin näönkorjausvaihtoehdoista.

Liikkeen perustaja Ulla Alatalo valmistui vuonna 1996 optikoksi ja on työskennellyt ammatissaan sen jälkeen Tampereella, Vaasassa ja Lapualla. Lisäkouluttautumisen ansiosta Ullalla on piilolasien sovitusoikeus ja omaan tutkimuskäyttöön rajattu lääkkeenmääräämisoikeus. Sen hän sai vuonna 2011 ensimmäisten suomalaisten optikoiden joukossa. Ullan nykyinen ammattinimike on optometristi. Hän on myös suorittanut Työterveyshuollon asiantuntijakoulutuksen työnäkemisestä.

Marja Ulvinen valmistui optikoksi vuonna 1991. Hän on työskennellyt ammatissaan sen jälkeen Urjalassa, Ylistarossa, Kauhavalla ja Seinäjoella. Marjalla on piilolasien sovitusoikeus. Työnsä parhaina puolina hän pitää sen monipuolisuutta. Asiakkaan kohtaaminen, asiakaspalvelu, uusien trendien seuraaminen ja linssien reunahionta eli linssien muotoon hionta liikkeessä kehykseen on mielekästä käsityötä.

Satu Luoma valmistui optometristiksi vuonna 2016. Aikaisemmin hän on työskennellyt ammatissaan Turussa. Satulla on piilolasien sovitusoikeus, omaan tutkimuskäyttöön rajattu lääkkeenmäärämisoikeus sekä heikkonäköisten apuvälineiden sovitusoikeus. Silmälasien valmistus ja linssien reunahionta ovat myös hänen vahvuuksiaan.

Meille tärkeää on palvella asiakasta ammattitaidolla ja sydämellä. Tervetuloa!