Me

Terveydenhuollon ammattihenkilönä optikolla on lakisääteinen velvoite ylläpitää ja kehittää ammattiosaamistaan. Me haluamme jatkuvasti kouluttautua ja kehittää ammattitaitoamme. Tästä syystä meiltä saat uusinta tietoa niin näkemisestä kuin näönkorjausvaihtoehdoista kuten Myopiahoidosta tai kuivien silmien hoitamisesta.

Optometristi Ulla Alatalo valmistui optikoksi vuonna 1996 ja on päivittänyt tutkintoaan optometristiksi. Lisäkouluttautumisen ansiosta hänellä on piilolasien sovitusoikeus sekä omaan tutkimuskäyttöön rajattu lääkkeenmääräämisoikeus. Ulla on myös suorittanut Työterveyshuollon asiantuntijakoulutuksen työnäkemisestä. Työhön kuuluu näöntutkimusten, asiakaspalvelun ja pajatöiden lisäksi myös yrittäjän työt. Mikäli yksi lempiasia pitäisi työstä nostaa, se on ehdottomasti näöntutkimus.

Optikko Marja Ulvinen valmistui optikoksi 1990. Hänellä on lisäkoulutuksena piilolasien sovitusoikeus sekä kouluttautuminen kuiviin silmiin. Marjan työhön kuuluu asiakaspalvelun lisäksi näöntutkimista, kuivien silmien tutkimista ja hoito-ohjeistuksia, piilolasien sovituksia ja kontrolleja sekä linssien reunahiontaa. Työ onkin mielekästä juuri monipuolisuuden vuoksi, mutta tärkeintä on saada tehdä työtä asiakaslähtöisesti.

Optometristi Ella Kangas on tiimimme tuorein näköasiantuntija. Tosin hänkin on jo monille asiakkaille tuttu kasvo, sillä joulukuussa 2021 valmistunut nuori nainen on suorittanut opiskeluaikanaan täällä kaksi harjoittelujaksoa sekä ollut kesätöissä. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, näöntutkimukset, heikkonäköisten apuvälinesovitukset, piilolinssien sovitus ja kontrollit sekä kuivasilmäisyyden hoito. Parasta työssä on asiakkaan persoonaan sopivien kehysten löytäminen ja näkötarpeisiin liittyvien asioiden ratkaiseminen.

Meille tärkeää on palvella asiakasta ammattitaidolla ja sydämellä. Tervetuloa!