Me

Opti-Design on palveleva optikkoliike. Toimintamme lähtökohtana on laadukkailla tuotteilla ja asiantuntevalla palvelulla tyytyväiseksi tehty asiakas.

Terveydenhuollon ammattihenkilönä optikolla on lakisääteinen velvoite ylläpitää ja kehittää ammattiosaamistaan. Optikkomme kouluttautuvat jatkuvasti. Tästä syystä meiltä saat ajantasaista tietoa niin näkemisestä kuin näönkorjausvaihtoehdoista sekä mm. kuivien silmien hoitamisesta.

Liikkeen perustaja Ulla Alatalo valmistui vuonna 1996 optikoksi ja on työskennellyt ammatissaan sen jälkeen Tampereella, Vaasassa ja Lapualla. Lisäkouluttautumisen ansiosta Ullalla on piilolasien sovitusoikeus ja omaan tutkimuskäyttöön rajattu lääkkeenmääräämisoikeus. Sen hän sai vuonna 2011 ensimmäisten suomalaisten optikoiden joukossa. Ullan nykyinen ammattinimike on optometristi. Hän on myös suorittanut Työterveyshuollon asiantuntijakoulutuksen työnäkemisestä. Näöntutkimus on mielenkiintoinen osa-alue työssä ja yksi hänen vahvuuksistaan.

Marja Ulvinen valmistui optikoksi vuonna 1990. Hän on työskennellyt ammatissaan sen jälkeen Urjalassa, Ylistarossa, Kauhavalla ja Seinäjoella. Marjalla on piilolasien sovitusoikeus. Työnsä parhaina puolina hän pitää sen monipuolisuutta. Asiakkaan kohtaaminen, asiakaspalvelu, uusien trendien seuraaminen ja linssien reunahionta eli linssien muotoon hionta liikkeessä kehykseen on mielekästä käsityötä.

Ella Kangas valmistui optometristiksi vuonna 2021. Hän on työskennellyt ammatissaan hetken aikaa Porissa, kunnes palasi juurilleen. Ellalla on piilolasien sovitusoikeus, omaan tutkimuskäyttöön rajattu lääkkeenmääräämisoikeus sekä heikkonäköisten apuvälinesovitusoikeus. Monipuolinen työnkuva ja kehysmuodin seuraaminen näköalapaikalta ovat työn suola. Tutkimustyössä Ellaa kiinnostaa erityisesti piilolasisovitukset sekä silmän terveydentilan tutkiminen.

Meille tärkeää on palvella asiakasta ammattitaidolla ja sydämellä. Tervetuloa!